Malzemeler :
- Yarım kereviz (rende)
- 2 orta boy pembe turp (rende)
- 2 orta boy havuç (rende)
- Yarım pırasa (incecik doğranmış)
Sosu İçin :
1 yemek kaşığı balzamik sirke
1 yemek kaşığı nar ekşisi
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım limon suyu
Tuz
1992 yılında İstanbul doğumluyum.Çalışan bir annenin çocuğu olarak büyüdüm.Annemden ve anneannemden aldığım ilham ile tam bir mutfak tutkunuyum.Evde tek kaldığım zamanlarda,mutfakta ki annemi taklit etme uğraşım,üniversite eğitimim için evden ayrıldıktan sonra başka bir boyut kazandı. Mutfakta yeni tatlar denemek,değişik malzemeleri kombine etmek en büyük hobim haline geldi.Sadece yemek yapmayı değil,yaptığım yemekleri fotoğraflamayı,yeni lezzetler tatmayı seviyorum. Bir öğrenci olarak bilgim ve yeteneğim dahilinde yapmaya çalıştığım tarifleri,tattığım lezzetleri bu blog üzerinden paylaşmaya çalışacağım. Sevgiler :)
Yeni tariferden haberdar olmak için e-posta adresinizi gönderebilirsiniz.
0 yorum :
Yorum Gönder