Magnolia Puding / Muzlu Puding

Bu tariften gerçekten vazgeçemiyorum o kadar hafif oluyor ki 2 haftada bir yapmadan duramıyorum,kendisi buzdolabının vazgeçilmezlerinden oldu :)

Pastacı tarifini daha önce vermiştim.Pastacı Kreması 'nı yapıp yarısını bu tarifte kullanın.Geri kalanını cam kavonozda saklayıp bir sonraki tarif için buzdolabında bir haftaya yakın saklayabilirsiniz.




Malzemeler :
  • 1 Paket Muzlu Puding
  • 750 ml süt
  • 1 ölçü Pastacı Kreması (tarifini daha önce paylaşmıştım)
  • 1 adet olgun muz
  • 1 paket bebe bisküvisi


Pudingi her zaman yaptığınız gibi yaptıktan sonra,soğutun ve soğumuş olan pastacı kremasından karıştırın ve güzelce çırpın.Kaplarınıza bir kepçe bu karışımdan ve yaklaşık 4-5 addet bebe bisküvisini elinizle kabaca kırın ve kuplarınıza koyun,aynı işlemi kuplarınız dolana dek tekrarlayın.Muz ile süsleyebilirsiniz.

Buzdolabında 4 güne dek rahatca saklayabilirsiniz,buzdolabına kaldırırken ben bu tarz tatlılar yaparken streçleyip kaldırmayı tercih ediyorum,böylelikle üstünde o istenmeyen sert kabuk olmuyor ve buzdolabından tatlınıza en ufak bir koku sızmıyor.

Afiyet olsun :)




0 yorum :

Yorum Gönder