Pastacı tarifini daha önce vermiştim.Pastacı Kreması 'nı yapıp yarısını bu tarifte kullanın.Geri kalanını cam kavonozda saklayıp bir sonraki tarif için buzdolabında bir haftaya yakın saklayabilirsiniz.
Malzemeler :
- 1 Paket Muzlu Puding
- 750 ml süt
- 1 ölçü Pastacı Kreması (tarifini daha önce paylaşmıştım)
- 1 adet olgun muz
- 1 paket bebe bisküvisi
Pudingi her zaman yaptığınız gibi yaptıktan sonra,soğutun ve soğumuş olan pastacı kremasından karıştırın ve güzelce çırpın.Kaplarınıza bir kepçe bu karışımdan ve yaklaşık 4-5 addet bebe bisküvisini elinizle kabaca kırın ve kuplarınıza koyun,aynı işlemi kuplarınız dolana dek tekrarlayın.Muz ile süsleyebilirsiniz.
Buzdolabında 4 güne dek rahatca saklayabilirsiniz,buzdolabına kaldırırken ben bu tarz tatlılar yaparken streçleyip kaldırmayı tercih ediyorum,böylelikle üstünde o istenmeyen sert kabuk olmuyor ve buzdolabından tatlınıza en ufak bir koku sızmıyor.
Afiyet olsun :)
0 yorum :
Yorum Gönder